Jardineres de colors per dinamitzar el comerç del centre

Malgrat de Mar es gastarà de les arques públiques més de 23.000 euros en la compra d’una quarantena de jardineres gegants i de colors. Els elements ornamentals es col·locaran en els principals carrers del centre del municipi. La idea és dinamitzar aquesta zona comercial, segons s’ha assenyalat des del consistori.

Les jardineres substituiran a les actuals, que amb el pas del temps han quedat degradades i malmeses, “provocant una mala imatge en el principal eix vertebral del comerç local de Malgrat de Mar”, s’ha indicat.

Les jardineres adquirides són de “forma esfèrica, amb base plana, fabricada en polietilè d’alta densitat, amb alta resistència a la intempèrie i al vandalisme”. Tenen dues mides diferents i es repartiran al llarg dels carrers Mar, Ramon Turró i Desclapers.

Contingut d’interès…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.