Animalistes i govern acosten posicions

Aquest dijous al matí, l’Associació Amics dels Animals de Malgrat de Mar i membres del govern local han mantingut una trobada. L’entitat ha exposat la necessitat de treballar plegats en benefici del benestar dels gats de carrer.

Segons la versió del seu president, Àlex Soms, la reunió ha servit bàsicament per posar-los damunt la taula un conveni de col·laboració i resoldre diversos aspectes relacionats amb la interacció amb el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics i el veterinari municipal. Sobre aquesta darrera qüestió, Soms ha indicat que “s’ha clarificat la funció entre els implicats”.

Pel que fa al conveni de col·laboració, el president de l’entitat animalista ha assegurat que el govern local els ha manifestat que “estan oberts a participar-hi i de posar les coses en ordre”. Segons Soms, se’ls ha assenyalat que no es tracta d’un tema econòmic, sinó que per fer-ho cal temps, ja que s’han de seguir les pautes administratives corresponents.

Àlex Soms s’ha mostrat satisfet per la posició i voluntats expressades des del govern. “Arribarem a bon port”, ha subratllat.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.