Una vintena de detinguts en un mes

Segons fonts pròximes a la policia, a Malgrat de Mar s’ha detingut més de 15 persones al llarg del darrer mes. Bona part d’aquestes detencions estan relacionades amb petits furts. Els delictes s’han produït majoritàriament a la zona turística del municipi. En molts dels casos, les víctimes han estat turistes que es trobaven allotjats en hotels del Passeig Marítim.

Tot i que encara no es disposen de dades oficials, les fonts consultades apunten que s’hauria detectat un lleuger repunt de delictes aquesta temporada estiuenca.

Les mateixes fonts han subratllat que molts dels autors d’aquests fets delictius són lladres multireincidents. Un perfil de delinqüent que s’ha convertit en una amenaça i genera frustració i impotència entre els cossos policials.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

La campanya de la fam

Bona part dels actes que s’estan organitzant aquesta campanya electoral del 28 de maig s’embolcallen d’àpats.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.