Mals usos i comportaments incívics al parc Francesc Macià

D’un temps ençà, els mals usos, comportaments inadequats i actes incívics han anat en augment al parc Francesc Macià de Malgrat de Mar.

Diversos usuaris habituals i visitants ocasionals obliden o passen per alt les normes que regeixen el recinte, adreçat especialment als infants.

Hom hi pot observar com, tot i les advertències clarament indicades, s’hi fuma i consumeix begudes alcohòliques, propietaris de gossos hi accedeixen amb el seu animal de companyia i grups de joves travessen amb patinet o bicicleta les instal·lacions, entre d’altres.

En moltes ocasions, els vigilants del parc no donen l’abast a l’hora de fer complir la normativa d’usos entre els usuaris, alguns dels quals se’ls enfronten i els recriminen la seva tasca.

Davant aquesta situació, des del consistori s’ha decidit fer més evident la visualització de les normes del parc. En aquest sentit, s’hi ha col·locat cartells informatius de grans dimensions on s’hi especifica amb claredat i a través de pictogrames la informació per fer un correcte ús del recinte. Així doncs, a les àrees de pícnic resta prohibit fumar, consumir alcohol, posar-hi taules i cadires addicionals a les existents de fusta, portar ombrel·les i fer ús d’equips de música. A aquestes restriccions, cal sumar-hi les generalitzades a tot el parc, que són: circular damunt la bicicleta o el patinet, arrencar plantes, jugar a pilota fora de les zones permeses, passejar el gos i anar vestit inadequadament (en banyador).

Contingut relacionat…

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

La campanya de la fam

Bona part dels actes que s’estan organitzant aquesta campanya electoral del 28 de maig s’embolcallen d’àpats.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.