El govern imposa la seva Diada Nacional

àudio-notícia

Segons han revelat fonts pròximes a l’organigrama municipal, la comissió de festes i el govern de Malgrat de Mar van acordar celebrar l’11 de setembre per separat. És a dir, per una banda es faria l’acte institucional al parc Francesc Macià i per l’altra l’ofrena floral a Can Campassol a càrrec de les entitats, on el govern com a tal no hi participaria. Tot i les discrepàncies inicials -i intents del govern per imposar el seu model pel que fa a horaris, continguts i ubicacions de la celebració de la Diada-, finalment ambdues parts van arribar a una entesa.

Davant la sorpresa de les associacions i partits polítics a l’oposició, però, en el darrer moment el govern els hauria traslladat la seva intenció de participar en l’ofrena floral. Un fet que ha indignat les entitats, que acusen el govern malgratenc de posar pals a les rodes a l’acte associatiu i de no complir amb els acords pactats amb anterioritat.

El govern local està format per PSC, com a soci majoritari, i Malgrat ens Mou. Es dona el cas que, tradicionalment, els socialistes no han participat en l’acte de l’ofrena floral, organitzat per les entitats locals. Els socialistes han emprat sovint l’argument que no participen en “manifestacions organitzades per partits o entitats polítiques contraposades a la seva ideologia i forma d’actuar”.

A banda del malestar generat per la manera d’actuar del govern, tot plegat ha provocat un cert enrenou entre els membres de les entitats, que a hores d’ara no saben quin paper hi juguen en l’organització de l’11 de setembre ni com ni qui haurà de gestionar el conflicte sorgit.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

La campanya de la fam

Bona part dels actes que s’estan organitzant aquesta campanya electoral del 28 de maig s’embolcallen d’àpats.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.