Els alumnes es retroben després de les vacances d’estiu

Alegria i resignació. Emocions contraposades entre l’alumnat de Malgrat de Mar, que aquest dilluns dia 5 de setembre ha iniciat el curs 2022-23. La majoria d’alumnes, aliens als enfrontaments entre el departament d’Educació i els sindicats de mestres i professors, ha mostrat la seva satisfacció pel fet de retrobar-se amb els companys de classe i escola. La resta, no ha pogut resistir-se a dibuixar una cara de mal humor per haver de reprendre els estudis després de les vacances d’estiu. “Ens han robat 5 dies!” “Quin pal!” “No en tinc ganes!”… Han estat algunes de les frases etzibades per alguns poc abans d’obrir les portes del seus respectius centres. Unes manifestacions que han precedit a les abraçades i somriures habituals.

Aquest nou curs escolar s’ha avançat 5 dies, després de la imposició exercida des del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Una mesura, entre d’altres, que ha mantingut en peu de guerra al sector educatiu al llarg dels darrers mesos. Els sindicats s’han manifestat en diverses ocasions per tal de fer valer els seus drets. Tot i el suposat acord al que han arribat amb el departament, els educadors adverteixen que tornaran a convocar, si cal, jornades de vaga al llarg del curs.

Darreres notícies…

Nova pista al pavelló antic

L’actual paviment és deficitari, es troba en molt mal estat, les juntes estan enlairades, hi ha peces trencades o són de colors diferents.

Les brides també

La llei obliga els partits polítics a retirar tot el material usat durant la campanya electoral de les municipals del 28 de maig.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.