Contracten una empresa per eliminar les rates de l’ajuntament

Una empresa especialitzada en el control de plagues serà l’encarregada d’eliminar i evitar la proliferació de rosegadors, entre d’altres, a l’edifici de l’ajuntament. Els seus serveis costaran 11.000 euros aproximadament i la durada del contracte és de dos anys, que es podrà prorrogar dos més.

L’actuació s’estendrà, però, més enllà de l’edifici consistorial i afectarà la xarxa de clavegueram, els quadres d’enllumenat públic, la via pública, els edificis i les instal·lacions i equipaments públics. En total, una cinquantena d’espais i edificis de titularitat municipal.

El 15 de juny va finalitzar el termini de presentació de propostes per a les empreses que volguessin accedir al contracte. El preu de la licitació es va estimar en 36.000 euros. D’empreses se’n van presentar un total de vuit. Finalment, el govern local ha optat per oferir els treballs a l’Empresa Catalana de Desratització (ECADE), amb seu a Torelló.

Contingut relacionat…

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

La campanya de la fam

Bona part dels actes que s’estan organitzant aquesta campanya electoral del 28 de maig s’embolcallen d’àpats.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.