La cadira de tots

àudio-opinió

Amb la vista posada a les eleccions municipals de 2023, els partits polítics ja han començat a posar en marxa la seva peculiar maquinària propagandística. En molts dels casos, ho fan utilitzant les institucions i recursos públics, proferint als quatre vents falses promeses, encaminades a mantenir-los asseguts in eternum en una còmoda cadira que consideren de la seva propietat, oblidant que ocupen un lloc de servitud pública, del qual el propietari n’és exclusivament el conjunt de la ciutadania, a qui constantment enganyen i menyspreen amb el seu posat i actitud narcisista.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.