Carrers empantanegats per treballs de millora

Al llarg d’aquests dies, diversos carrers de Malgrat de Mar es troben potes enlaire degut als treballs de millora que s’hi estan fent. En concret, es tracta de tasques de restitució de panots i rajoles malmesos.

L’actuació s’ha dut i s’està duent en trams dels carrer Sant Esteve, Mallorca, Ramon Turró i Mar.

Com és habitual en aquests casos, els treballs provoquen afectacions puntuals en la circulació de vehicles i molèsties a veïns i vianants.

Diferents veïns i comerciants, han expressat la seva satisfacció per les obres, però també s’han mostrat molestos pel fet que, asseguren, no se’ls ha comunicat amb antelació. Altres han projectat la seva desconfiança envers els treballs. “Ja era hora, però a veure què dura!“. “S’està fent molt ràpid i després passa el que passa. En alguns punts ja es pot veure que no s’ha fet bé”, han etzibat.

Notícies d’interès…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.