Crearan un corredor verd a l’avinguda Països Catalans

Segons es va anunciar el passat 2021, es vol crear un corredor verd a l’avinguda Països Catalans. Es tractarà d’un espai principalment arbrat -se substituirà l’existent- que unirà el Passeig Marítim i la carretera N-II. Les zones verdes es milloraran i ampliaran, així com la “superfície permeable” de la zona afectada. La redacció del projecte va costar més de 12.700 euros.

Els treballs d’execució s’han dividit en dues fases. La primera inclou el tram comprès entre el passeig i l’avinguda Costa Brava. Començaran aquesta pròxima tardor, segons la previsió anunciada des del consistori, i tenen un cost d’uns 269.000 euros.

La darrera fase del projecte, des de l’avinguda Costa Brava fins el barri de Can Palomeres -a tocar de la N-II-, constarà bàsicament en la “millora paisatgística” d’aquest principal punt d’accés al municipi. El preu dels treballs d’aquest tram és de més de 42.200 euros.

El projecte ha despertat recel entre veïns i treballadors de comerços de la zona, que temen perdre zones d’estacionament per a vehicles, han indicat. D’altra banda, han rebut amb els braços oberts els canvis proposats, ja que consideren els comportarà una millora en la seva qualitat de vida un cop finalitzats.

Darreres entrades…

Nova pista al pavelló antic

L’actual paviment és deficitari, es troba en molt mal estat, les juntes estan enlairades, hi ha peces trencades o són de colors diferents.

Les brides també

La llei obliga els partits polítics a retirar tot el material usat durant la campanya electoral de les municipals del 28 de maig.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.