5 anys de l’1 d’Octubre: la lluita continua

Ben aviat, s’acompleixen 5 anys de la celebració del referèndum per la independència de Catalunya.

A Malgrat de Mar, des de l’Ateneu El Rovell, juntament amb diverses entitats locals, es vol commemorar aquesta data històrica. Per fer-ho, es busca la complicitat de la ciutadania, ja sigui a títol individual, associatiu o partits polítics. Així doncs, aquest divendres dia 16 de setembre, a les 19h, s’ha organitzat un primer encontre, sorgit de “la necessitat de trobar-nos per decidir si es fa alguna cosa relacionada amb l’1-O”, segons s’ha explicat des de El Rovell.

La reunió servirà inicialment per llançar una “pluja d’idees”. A partir d’aquí, en cas que la iniciativa prosperi, es començarà a treballar en l’activitat.

El dia 1 d’Octubre de 2017 és “una data assenyalada al calendari pel moviment independentista, pel moviment per la democràcia al nostre país”, s’ha subratllat des de l’organització de l’entitat. “És important trobar-nos i decidir què es vol fer. La lluita pel dret a l’autodeterminació segueix ben viva i la gent té ganes de seguir fent coses i assolir el nostre objectiu. És important recordar la data i aprendre’n pel pròxim embat que pugui venir”, s’ha conclòs.

Darreres entrades…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

La campanya de la fam

Bona part dels actes que s’estan organitzant aquesta campanya electoral del 28 de maig s’embolcallen d’àpats.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.