5 anys de l’1 d’Octubre: la lluita continua

Ben aviat, s’acompleixen 5 anys de la celebració del referèndum per la independència de Catalunya.

A Malgrat de Mar, des de l’Ateneu El Rovell, juntament amb diverses entitats locals, es vol commemorar aquesta data històrica. Per fer-ho, es busca la complicitat de la ciutadania, ja sigui a títol individual, associatiu o partits polítics. Així doncs, aquest divendres dia 16 de setembre, a les 19h, s’ha organitzat un primer encontre, sorgit de “la necessitat de trobar-nos per decidir si es fa alguna cosa relacionada amb l’1-O”, segons s’ha explicat des de El Rovell.

La reunió servirà inicialment per llançar una “pluja d’idees”. A partir d’aquí, en cas que la iniciativa prosperi, es començarà a treballar en l’activitat.

El dia 1 d’Octubre de 2017 és “una data assenyalada al calendari pel moviment independentista, pel moviment per la democràcia al nostre país”, s’ha subratllat des de l’organització de l’entitat. “És important trobar-nos i decidir què es vol fer. La lluita pel dret a l’autodeterminació segueix ben viva i la gent té ganes de seguir fent coses i assolir el nostre objectiu. És important recordar la data i aprendre’n pel pròxim embat que pugui venir”, s’ha conclòs.

Darreres entrades…