Un estudi cromàtic determinarà el color de les façanes a Malgrat de Mar

El govern local ha contractat els serveis d’una empresa especialitzada -amb una llarga experiència en el sector- per a elaborar un Pla del Color per al municipi. Es tracta d’un document que inclourà “una carta de colors de referència per al foment de la millora del paisatge urbà”. La carta cromàtica es basarà en la realització d’”una prospecció de les tipologies arquitectòniques del municipi i una anàlisi del materials i colors tradicionals”.

L’estudi cromàtic del nucli urbà de Malgrat de Mar ha costat uns 18.000 euros i se n’ha encarregat Gabinet del Color, amb seu a Barcelona. Es dona el cas que aquesta empresa ja va dur a terme un pla similar desenvolupat l’any 2010 al Barri del Castell. Aleshores, l’estudi de colors es va crear amb la intenció d’aportar “un nou signe d’identitat al Barri del Castell i ajudés a la integració social”, segons consta a la web de la mateixa empresa. La combinació de colors entre façanes, havia de servir per requalificar la zona.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.