Comerciants del carrer Sant Esteve, molestos per les obres

Al llarg dels darrers dies, s’estan duent a terme treballs de millora del paviment a diversos carrers de Malgrat de Mar.

Afectats per les obres, s’han vist els carrers Mar, Ramon Turró, Mallorca i Sant Esteve. Les tasques han consistit en el canvi de panots i rajoles malmesos.

Degut a aquests treballs, comerciants del carrer Sant Esteve han expressat els seu malestar pel que consideren un greuge que els ha afectat el negoci. En el tram comprès entre l’aparcament de l’estació de tren i la plaça de l’Àncora, a tocar el Passeig Marítim, les obres s’han desenvolupat durant aquest divendres al matí. Segons alguns comerciants, s’han fet sense tenir en compte que el sector es troba encara immers en la temporada turística i que han hagut de patir les conseqüències i inconvenients dels treballs. Els afectats han manifestat que podrien haver trobat un altre moment per fer-los. “Durant l’any hi ha molts mesos sense turistes i el carrer és buit”, han detallat. A més, també s’han queixat per la brutícia que hi ha quedat un cop finalitzats. Els aparadors i les entrades als comerços eren plenes de pols.

Les queixes dels comerciants se sumen a les que ja venen expressant des de fa temps, quan asseguren sentir-se menyspreats i abandonats constantment per l’administració local.

Altres propietaris de negocis, però, s’han mostrat resignats. “Quan hi ha obres ja se sap…”, han assenyalat.

Contingut relacionat…

Darreres notícies…

Nova pista al pavelló antic

L’actual paviment és deficitari, es troba en molt mal estat, les juntes estan enlairades, hi ha peces trencades o són de colors diferents.

Les brides també

La llei obliga els partits polítics a retirar tot el material usat durant la campanya electoral de les municipals del 28 de maig.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.