L’aigua nega els carrers

La forta pluja d’aquest divendres al vespre, ha caigut amb intensitat a la comarca del Maresme, en especial a la seva capital, Mataró, on un home ha resultat ferit greu després de quedar atrapat a l’interior del vehicle, en un pas subterrani. Calella i Pineda de Mar també han estat dues de les localitats més afectades per les precipitacions.

A Santa Susanna, en el pas subterrani de l’avinguda del Mar, un vehicle hi ha quedat encallat per l’acumulació d’aigua.

A Malgrat de Mar l’aigua ha provocat inundacions de carrers i baixos d’edificis, entre d’altres. La circulació de vehicles s’ha vist afectada. En punts del municipi concrets, alguns conductors han optat per enfilar-se damunt de la vorera per evitar així quedar atrapats enmig del carrer degut a l’acumulació d’aigua. Els camps de conreu i la zona del Passeig Marítim també n’han patit les conseqüències. Fins el moment, no hi ha constància que s’hagin produït incidents de caràcter greu.

Segons el servei de Protecció Civil, “la comarca del Maresme ha estat on més trucades s’han rebut (167), 79 de les quals al municipi de Mataró; 24 a Pineda de Mar i 19 a Calella”. Pel que fa a la comarca de la Selva s’han rebut 28 trucades.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un centenar d’avisos relacionats amb el fort aiguat. Les alertes han estat per inundacions, desbordaments en rieres, així com filtracions en edificis i garatges.

Darreres entrades…

Nova pista al pavelló antic

L’actual paviment és deficitari, es troba en molt mal estat, les juntes estan enlairades, hi ha peces trencades o són de colors diferents.

Les brides també

La llei obliga els partits polítics a retirar tot el material usat durant la campanya electoral de les municipals del 28 de maig.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.