Volant per damunt dels banyistes

D’un temps ençà, la platja de la Conca de Malgrat de Mar s’ha convertit en un indret especial per als amants del paramotor. Segons expliquen, hi troben l’espai lliure i el vent que necessiten per practicar aquesta activitat.

Habitualment, els paramotors s’enlairen i aterren prop de les pistes d’atletisme. Volen resseguint la costa. Alguns ho fan a pocs metres d’alçada.

La normativa especifica que no poden volar sobre nuclis urbans ni per damunt de concentracions de persones. També els obliga a fer-ho a una alçada d’entre 150 i 300 metres. Els mateixos paramotoristes reconeixen que alguns companys no respecten aquestes normes de seguretat.

Són diversos els paramotors que s’han vist sobrevolant la platja en hores de concurrència pública i a pocs metres dels banyistes. Un fet que podria comportar greus conseqüències en cas que algun dels aficionats al paramotor patís un accident.

Contingut d’interès…

Perquè?

Forma part d’un projecte de premsa local lliure i independent.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.