Tanques dels parcs en mal estat

La tanca de fusta i corda que embolcalla part de la plaça Fèlix Cardona de Malgrat de Mar es troba en molt estat. De fet, les reparacions que s’hi fan són freqüents. El suport de metall que subjecta la base del pivot de fusta i es colla a la vorera cedeix contínuament.

La “nova” plaça Fèlix Cardona es va inaugurar a mitjans del mes de març del passat 2021. La remodelació es va dur a terme a través d’un procés de participació ciutadana on veïns del barri hi van poder dir la seva. El cost de les obres va ser d’uns 109.700 euros.

Aquest incident no és exclusiu de la plaça dedicada a l’explorador malgratenc, sinó que es repeteix en d’altres parcs i jardins del municipi com, per exemple, la plaça de l’Església. Moltes són les veus veïnals que reclamen la instal·lació de nous elements, “més segurs i estables”, han puntualitzat.

Darreres notícies…