Tanques dels parcs en mal estat

La tanca de fusta i corda que embolcalla part de la plaça Fèlix Cardona de Malgrat de Mar es troba en molt estat. De fet, les reparacions que s’hi fan són freqüents. El suport de metall que subjecta la base del pivot de fusta i es colla a la vorera cedeix contínuament.

La “nova” plaça Fèlix Cardona es va inaugurar a mitjans del mes de març del passat 2021. La remodelació es va dur a terme a través d’un procés de participació ciutadana on veïns del barri hi van poder dir la seva. El cost de les obres va ser d’uns 109.700 euros.

Aquest incident no és exclusiu de la plaça dedicada a l’explorador malgratenc, sinó que es repeteix en d’altres parcs i jardins del municipi com, per exemple, la plaça de l’Església. Moltes són les veus veïnals que reclamen la instal·lació de nous elements, “més segurs i estables”, han puntualitzat.

Darreres notícies…

Tu perds

Amb receptes per als pròxims quatre anys de mandat pràcticament calcades, encara no hi ha res decidit.

La campanya de la fam

Bona part dels actes que s’estan organitzant aquesta campanya electoral del 28 de maig s’embolcallen d’àpats.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.