Crema un contenidor de les escombraries

Aquesta matinada de dimecres, al voltant de la una, els serveis d’emergències han rebut l’avís d’un incendi a Malgrat de Mar. El foc s’ha produït en un contenidor de les escombraries, ubicat entre el Camí del Pla i el carrer Eivissa.

Veïns de la zona són els qui han donat l’alerta. En poc més de 10 minuts, efectius del cos de Bombers s’han personat fins el lloc del sinistre i han sufocat l’incendi, les causes del qual a hores d’ara es desconeixen.

No s’ha hagut de lamentar danys personals, tot i la proximitat del foc amb les cases.

12 hores després de l’incident, les conseqüències del foc eren ben visibles, ja que encara no s’havien dut a terme les tasques de retirada i neteja de les restes que hi han quedat.

Darreres notícies…

Nova pista al pavelló antic

L’actual paviment és deficitari, es troba en molt mal estat, les juntes estan enlairades, hi ha peces trencades o són de colors diferents.

Les brides també

La llei obliga els partits polítics a retirar tot el material usat durant la campanya electoral de les municipals del 28 de maig.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.