Un detingut a Malgrat de Mar per traficar amb drogues

Un operatiu de la Policia Local de Malgrat de Mar s’ha saldat amb un detingut per tràfic de drogues. La detenció ha tingut lloc aquest divendres al migdia, al barri de La Fàbrica de l’Aigua, prop d’un supermercat.

El detingut és un vell conegut de la policia. Es tracta d’un ciutadà magrebí, veí de la zona i de qui consten nombrosos antecedents per fets similars.

Segons s’ha indicat, en el moment de la detenció l’individu s’hauria resistit als agents, trencant el vidre d’una de les portes dels cotxes policials. La policia li imputa un delicte contra la salut pública, un altre per resistència a l’autoritat i un darrer per danys.

El delinqüent es troba a la garjola de la comissaria de la Policia Local, en espera de passar a disposició judicial.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.