Pseudopolítics

A alguns pseudopolítics locals amb noms i cognoms, el pas de temps, les ànsies de poder i el desig inesgotable de la poltrona més mediàtica de la política municipal, els corrou la sang que els brota per les venes i els provoca urticària, ressentiment, confusió i, en definitiva, malestar general.

Per tot plegat, i per alguna cosa més que desconec, alguns pseudopolítics locals amb nom i cognoms es dediquen a fumigar i a empastifar amb mentides el discurs de les capes més humils i fràgils de la societat; busquen l’enfrontament polític constant, el cos a cos perpetu, i desvien l’atenció del públic amb absurditats de pati de col·legi; esbiaixen la veritat degut a la manca de coherència, la inestabilitat racional, la incompetència i el desconeixement profund dels fets.

Alguns pseudopolítics locals amb nom i cognoms, busquen respostes a preguntes retòriques que vaguen inertes en el seu subconscient deteriorat per la intoxicació malaltissa de qui, des del darrera, els fa ballar el seu diminut portador d’idees i pensaments farcit de prejudicis i fantasmes, que converteixen en odi tot el que veuen, senten, toquen i oloren.

Alguns pseudopolítics locals amb noms i cognoms, convertits ja en titelles mediàtiques, segueixen fil per randa les estratègies marcades per una sintaxi escrita i calculada, aquella que avoquen implacablement enmig de cada cicle menstrual.

Alguns pseudopolítics locals amb noms i cognoms, es troben amb la indiferència i el menyspreu total i absolut com a resposta política a la seva verborrea banal i acaben focalitzant les seves frustracions amb escridassades sense sentit, amenaces, coaccions i insults cap a tècnics i treballadors municipals.

Alguns pseudopolítics locals amb noms i cognoms, aquells que s’omplen sistemàticament la boca de drets, llibertat, democràcia i participació, no es mereixen ocupar el lloc que ocupen.

Article d’opinió publicat dijous 8 d’abril de 2010 al diari digital Malgrat Confidencial

Altres articles d’opinió…

Culpable!

Sóc còmplice de callar les irregularitats que es cometen amb diners públics.

Darreres notíces…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.