Malgrat de Mar rememorarà l’1-O

Aquest pròxim divendres dia 30 de setembre, l’espai de les Peixateries Velles de Malgrat de Mar acollirà un acte dedicat a rememorar el referèndum de l’1-O de 2017.

L’activitat es farà a la tarda i consistirà en una exposició-mural de fotografies relacionades amb la jornada independentista i la projecció d’un vídeo. Finalment, a les  vuit del vespre, s’ha previst la lectura d’un manifest.

Els organitzadors no descarten realitzar noves activitats relacionades més endavant, segons s’ha assegurat.

Aquesta és l’acció acordada en el decurs de la trobada que es va dur a terme el passat divendres dia 16 de setembre, a l’Ateneu El Rovell. Durant la reunió, on s’hi van aplegar membres d’entitats locals, de partits polítics i persones a títol particular, també es va decidir participar i “concentrar esforços a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona”, l’endemà dia 1 d’octubre.

Darreres notícies…