Robatori en una perruqueria

Aquest dimarts, entre les 2 i les 3 de la tarda, s’ha produït un robatori en una perruqueria de l’avinguda del Carme de Malgrat de Mar. Segons ha relatat la propietària del negoci, els lladres haurien aprofitat que l’establiment estava tancat al migdia per entrar a robar-hi. Els delinqüents, que haurien accedit a l’establiment a través d’un petit finestral d’alumini, s’han endut la caixa enregistradora i productes de bijuteria que hi havia al mostrador.

En arribar de nou a treballar, la mestressa del negoci s’ha trobat la porta d’accés al local oberta. De seguida se n’ha adonat que hi havien entrat a robar. Immediatament, ha activat el botó vermell, el dispositiu electrònic connectat amb la Policia Local. Pocs minuts després, s’hi han presentat agents del cos, que han obert una investigació per tal d’esclarir els fets i identificar i atrapar els autors del robatori.

Contingut relacionat…

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.