Ensopega a la vorera i es parteix el braç

Es veia clarament com li sortien els ossos del braç!” Testimonis dels fets han relatat com aquesta tarda de dilluns, una dona d’edat avançada ha ensopegat a la vorera i ha caigut al terra. Les conseqüències han estat esglaiadores. En l’intent d’esmorteir la caiguda, la dona s’ha recolzat amb els braços i un se l’ha partit. El canell i la mà se li han quedat penjant, provocant-li una aparatosa ferida que ha deixat un rastre significatiu de sang estesa enmig de la vorera.

L’incident ha tingut lloc al voltant de les 3 de la tarda, a la cantonada dels carrers Girona i Paula del Puig. Uns joves que transitaven per la zona i la propietària d’un negoci han socorregut de seguida la dona, fins que ha arribat un agent de proximitat de la Policia Local i s’ha fet càrrec de la situació. La víctima ha estat traslladada per una ambulància fins l’hospital, on ha estat atesa d’urgència pels serveis mèdics.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Darreres entrades…