Ensopega a la vorera i es parteix el braç

Es veia clarament com li sortien els ossos del braç!” Testimonis dels fets han relatat com aquesta tarda de dilluns, una dona d’edat avançada ha ensopegat a la vorera i ha caigut al terra. Les conseqüències han estat esglaiadores. En l’intent d’esmorteir la caiguda, la dona s’ha recolzat amb els braços i un se l’ha partit. El canell i la mà se li han quedat penjant, provocant-li una aparatosa ferida que ha deixat un rastre significatiu de sang estesa enmig de la vorera.

L’incident ha tingut lloc al voltant de les 3 de la tarda, a la cantonada dels carrers Girona i Paula del Puig. Uns joves que transitaven per la zona i la propietària d’un negoci han socorregut de seguida la dona, fins que ha arribat un agent de proximitat de la Policia Local i s’ha fet càrrec de la situació. La víctima ha estat traslladada per una ambulància fins l’hospital, on ha estat atesa d’urgència pels serveis mèdics.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

DARRERES ENTRADES

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.