Enrenou i malestar pels usos i horaris del pavelló

Enrenou i malestar per la situació que s’ha girat a l’entorn dels horaris i usos del pavelló poliesportiu. El Germans Margall de Malgrat de Mar ha quedat petit per cobrir l’extensa demanda de la pràctica esportiva.

D’uns anys ençà, diverses entitats i clubs s’han vist obligades en un moment o altre a compartir espais a l’hora de desenvolupar la seva activitat. En algunes ocasions, aquesta convivència ha estat problemàtica.

Això es precisament el que passa ara al pavelló Germans Margall, entre el club de bàsquet local i el de twirling.

Darrerament, el club de bàsquet local (AECAM) ha ampliat les seves bases. Això ha comportat que la nova junta demandés més hores de pista per als entrenaments. Una demanda que xoca amb les hores assignades a les esportistes del club de twirling, que actualment entrenen a la mateixa pista.

L’exigència ha provocat, a més, un enfrontament amb l’àrea d’esports, a qui acusen de ser la causant de la situació. Pel que ha transcendit, els clubs no haurien acceptat les primeres solucions proposades, segons fonts municipals consultades.

D’altra banda, la problemàtica ha traspassat el llindar esportiu i s’ha colat a l’àmbit polític. El grup d’Esquerra a Malgrat de Mar, a l’oposició, s’ha manifestat sobre la qüestió a través d’un comunicat a la seva pàgina web. El partit, després de subratllar que “la manca d’espai i hores disponibles (al pavelló) és evident”, demanen una explicació pública i solucions al responsable polític de l’àrea d’Esports.

Esquerra també proposa el tancament de “convenis, de manera excepcional, amb altres organismes, com poden ser escoles, per tal d’obtenir cessions d’ús dels seus equipaments esportius”. Segons els republicans, “aquesta via aporta una bona solució temporal a la problemàtica, i dona temps per treballar en la solució final”, han assegurat.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.