Inquietud pels sorolls que causen els treballs d’ampliació de la química

Al llarg dels darrers dies, la multinacional química instal·lada a tocar el mar de Malgrat de Mar -al Camí de la Pomereda-, ha iniciat els treballs d’ampliació anunciats el passat mes d’abril. Unes tasques que encara no han obtingut la llicència mediambiental corresponent.

Després d’adequar els terrenys on es preveu aixecar-hi la nova planta, en zona declarada inundable, maquinària especialitzada està preparant els fonaments on s’hi ha de construir el nou edifici. Concretament, s’està perforant el terra per a col·locar-hi els pilars que subjectaran la base de la infraestructura.

Aquests treballs, provoquen importants i impactants sorolls que han despertat inquietud i recel entre el veïnat, ja que es poden sentir en bona part del municipi durant tot el dia i fins ben entrat el vespre. Moltes són les persones que han començat a expressar els seus temors envers les obres que s’estan fent a la química. Asseguren que el desconeixement del què s’hi fa els genera una situació d’angoixa i temen que si no es planifiquen bé les coses “demà potser ho haguem de lamentar”, han sentenciat.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.