Inquietud pels sorolls que causen els treballs d’ampliació de la química

Al llarg dels darrers dies, la multinacional química instal·lada a tocar el mar de Malgrat de Mar -al Camí de la Pomereda-, ha iniciat els treballs d’ampliació anunciats el passat mes d’abril. Unes tasques que encara no han obtingut la llicència mediambiental corresponent.

Després d’adequar els terrenys on es preveu aixecar-hi la nova planta, en zona declarada inundable, maquinària especialitzada està preparant els fonaments on s’hi ha de construir el nou edifici. Concretament, s’està perforant el terra per a col·locar-hi els pilars que subjectaran la base de la infraestructura.

Aquests treballs, provoquen importants i impactants sorolls que han despertat inquietud i recel entre el veïnat, ja que es poden sentir en bona part del municipi durant tot el dia i fins ben entrat el vespre. Moltes són les persones que han començat a expressar els seus temors envers les obres que s’estan fent a la química. Asseguren que el desconeixement del què s’hi fa els genera una situació d’angoixa i temen que si no es planifiquen bé les coses “demà potser ho haguem de lamentar”, han sentenciat.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Darreres notícies…