Incorporen personal de l’ajuntament a la biblioteca

Darrerament, la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar, s’ha vist afectada per la manca de personal. Degut a això, en moments puntuals ha hagut de deixat de prestar el servei que ofereix, ja que les persones que hi treballen s’han vist obligades a tancar les portes en diverses ocasions.

Davant aquesta situació, el consistori malgratenc -responsable de bona part del personal de la biblioteca- ha volgut sortir al pas de la situació fent-hi incorporar treballadors de l’ajuntament. En aquest sentit, personal administratiu de diferents àrees està donant suport momentani a les bibliotecàries. La mesura s’ha adoptat de manera preventiva, en espera de resoldre la problemàtica que s’ha generat al voltant de la manca de personal a la biblioteca. Una situació que també ha afectat de ple als usuaris del servei.

T’ha estat útil aquesta informació? Vols que elmalgratenc.cat en publiqui moltes més? Fes una donació o subscriu-te ara mateix!

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.