Incorporen personal de l’ajuntament a la biblioteca

Darrerament, la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar, s’ha vist afectada per la manca de personal. Degut a això, en moments puntuals ha hagut de deixat de prestar el servei que ofereix, ja que les persones que hi treballen s’han vist obligades a tancar les portes en diverses ocasions.

Davant aquesta situació, el consistori malgratenc -responsable de bona part del personal de la biblioteca- ha volgut sortir al pas de la situació fent-hi incorporar treballadors de l’ajuntament. En aquest sentit, personal administratiu de diferents àrees està donant suport momentani a les bibliotecàries. La mesura s’ha adoptat de manera preventiva, en espera de resoldre la problemàtica que s’ha generat al voltant de la manca de personal a la biblioteca. Una situació que també ha afectat de ple als usuaris del servei.

T’ha estat útil aquesta informació? Vols que elmalgratenc.cat en publiqui moltes més? Fes una donació o subscriu-te ara mateix!

Contingut relacionat…