Cau a trossos la tanca de protecció de la via del tren

La tanca de protecció que separa la via del tren del Passeig Marítim cau a trossos. De fet, ho fa la fusta que es va col·locar per embellir l’element metàl·lic que serveix de suport.

Aquest fet, ha provocat la denúncia de veïns del municipi, que alerten del perill que suposa mantenir la tanca en aquest lamentable estat. Assenyalen el fàcil accés a les vies i els accidents fortuïts que això pot provocar.

La tanca està instal·lada a la part remodelada de la principal zona turística de Malgrat de Mar. La primera fase de la reforma es va iniciar a principis de l’any 2019. El cost dels treballs es va estimar en uns 7 milions d’euros.

Des de la seva finalització, moltes han estat les queixes per la mala execució de l’obra, el material emprat, la distribució dels espais i elements, la brutícia, la manca de manteniment i, sobretot, la demora per iniciar la segona fase, encara pendent.

Una situació que al llarg de tot aquest temps ha enfrontat govern i partits polítics a l’oposició, que s’acusen mútuament de ser-ne els responsables.

T’ha estat útil aquesta informació? Vols que elmalgratenc.cat en publiqui moltes més? Fes una donació o subscriu-te ara mateix!

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.