Més de 300 nouvinguts a Malgrat de Mar

Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT), Malgrat de Mar ha incrementat la seva població en més de 300 habitants. En concret, han estat 310 persones nouvingudes les que s’hi han assentat al llarg del darrer any.

Es tracta d’una dada corresponent als moviments migratoris que s’han produït a Catalunya després de l’inici de la pandèmia. Més enllà de Malgrat de Mar, la comarca del Maresme és on s’ha experimentat l’augment poblacional més important.

Els motius per establir-se en municipis com Malgrat de Mar són diversos, però principalment s’atribueixen al fet de defugir dels inconvenients que comporta viure en grans ciutats com, per exemple, Barcelona, que ha perdut més de 15.000 persones.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.