Treballs previs a la millora del clavegueram del carrer Indústria

Durant el darrers dies, s’han estat realitzant treballs relacionats amb la millora del clavegueram del carrer Indústria de Malgrat de Mar. Concretament, s’han estat fent diverses “cates” per identificar positivament el col·lector d’aigües que s’ha de substituir a la zona. Aquestes tasques permetran iniciar l’obra prevista.

El mes de juliol, el govern local va adjudicar les obres que han de permetre millorar el clavegueram del carrer. El cost dels treballs és d’uns 337.000 euros i la seva execució s’allargarà 4 mesos, segons el calendari del consistori.

Els treballs de millora del clavegueram del carrer Indústria consisteixen principalment en la instal·lació d’un nou col·lector de recollida d’aigües. La mesura servirà per solucionar els problemes d’inundacions que pateix el carrer Girona, perpendicular al primer. L’actual col·lector d’aigües pluvials se substituirà per un altre amb un diàmetre més gran que permetrà una major capacitat d’absorció.

Les obres comportaran canvis en la circulació de vehicles a la zona.

T’ha estat útil aquesta informació? Vols que elmalgratenc.cat en publiqui moltes més? Fes una donació o subscriu-te ara mateix!

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.