Trompada del camió de les escombraries a un comerç

Nou incident amb el camió de la recollida de les escombraries com a protagonista. Ha ocorregut aquest dilluns a primera hora de la tarda, al voltant de les dues. El vehicle entrava al carrer de Mar per a realitzar-hi les tasques de habituals de recollida de la brossa. El conductor l’ha estacionat momentàniament en un lateral de la via per deixar-hi passar els vianants que en aquell moment hi transitaven. Durant la maniobra per fer marxa enrere i reprendre el seu camí, ha etzibat una trompada al rètol del local que hi fa cantonada. La topada ha provocat que el fes mig malbé, deixant-hi parts de l’element penjant i que a hores d’ara encara no s’han fet retirar o subjectar.

Sortosament, ningú ha pres mal. En el moment de l’incident el local estava tancat, ja que es tracta d’un dels més de 45 establiments buits de la zona comercial del centre de Malgrat de Mar.

En adonar-se’n de la trompada, han estat els mateixos treballadors de l’empresa els qui han fotografiat els desperfectes causats i ho han traslladat als seus responsables per tal que se’n fessin càrrec, segons han explicat testimonis del succés.

Contingut relacionat…

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.