Embelleixen el cementiri

Al llarg d’aquestes dues darreres setmanes, operaris de la brigada municipal han estat realitzant tasques al cementiri municipal de Malgrat de Mar.

Principalment, els treballs han consistit en repintar les parets interiors, nínxols i les parets i façana exteriors. També s’hi han realitzat diverses actuacions que han permès tapar les goteres existents en alguns punts i que podrien malmetre parts de l’edifici.

Les feines de manteniment, s’han donat per finalitzades aquest divendres.

El passat mes de juliol, es van iniciar les obres de renovació dels nínxols del cementeri. En concret, el treballs corresponien a la quarta fase del projecte. En aquesta ocasió, se’n van renovar un centenar. Els treballs van costar uns 100.000 euros.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.