Habitatges i locals buits a Malgrat de Mar, un reclam per als traficants de drogues

Valencia de Alcántara, Càceres. Desembre de 2017. Un ampli operatiu de la Guàrdia Civil permet la desarticulació d’un important grup criminal. L’actuació policial se salda amb 8 detinguts, acusats de tràfic de drogues, blanqueig de capitals i tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual.

Les investigacions prèvies efectuades per la Guàrdia Civil, van revelar l’activitat delictiva que es produïa al voltant d’un club nocturn de l’esmentada localitat, on s’hi traficava amb drogues com heroïna, metamfetamina, cocaïna i marihuana.

Els agents també descobreixen que la banda invertia els beneficis econòmics obtinguts en la compra en efectiu de bens immobles en diferents localitats del territori espanyol.

A Malgrat de Mar, el grup criminal va adquirir un habitatge i un local buits per un valor de 60.000 i 110.000 euros respectivament, segons la policia. A la població veïna de Palafolls també en van comprar. En aquest cas, els delinqüents es van fer amb un habitatge i un magatzem per un import d’uns 84.000 euros.

A finals d’aquest mes d’octubre, l’home i la dona que regentaven el local nocturn seran jutjats. El fiscal els demana 13 anys i mig de presó i multes de 792.000 y 55.000 euros.

Font: HOY

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.