El camió de la selectiva carrega contra un senyal

Al llarg d’aquest dilluns al matí, una empresa local de desembossament del clavegueram ha estat realitzant serveis relacionats al carrer Girona de Malgrat de Mar.

Els treballs han comportat que s’hagi hagut de desviar la circulació de vehicles pel carrer Doctor Marañón. Els conductors de vehicles grans són els qui han patit més dificultats per poder realitzar les maniobres de gir, ja que es tracta d’un punt amb un angle força tancat.

foto cedida

Poc abans de les dues de la tarda, el camió de la recollida selectiva, s’ha enfilat damunt la vorera per tal de prosseguir la seva ruta pel carrer Girona. Ha estat durant aquesta maniobra que el vehicle s’ha endut pel davant el senyal vertical de trànsit que indica la prohibició d’estacionar. El conductor del camió ha aturat el vehicle per comprovar els desperfectes causats i ha emprès de nou el seu camí.

Minuts després, han estat operaris de la brigada municipal els qui s’han fet càrrec dels danys.

Contingut relacionat…

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.