Intent d’ocupació d’un immoble del carrer Escoles

Un home i una dona, a qui la policia tindria perfectament identificats, serien els autors de l’intent d’ocupació que s’ha produït en un immoble del carrer Escoles de Malgrat de Mar.

Es tracta d’un edifici de dues plantes i baixos, que no està habitat però el garatge l’usen veïns del barri per deixar-hi els seus vehicles.

Segons han relatat veïns de la zona, els fets haurien ocorregut durant aquest cap de setmana. Divendres, en un primer intent, els citats individus haurien volgut accedir a l’habitatge llançant-hi una pedra a la porta principal. En veure frustrada la seva temptativa, ho van tornar a intentar l’endemà dissabte. En aquesta ocasió la parella va voler forçar el pany de la porta, sense resultat.

Alertats dels fets, la Policia Local ha fet precintar part de l’immoble i s’ha donat l’avís corresponent als propietaris per tal que prenguin les mesures oportunes, com tapiar l’accés a la finca.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.