Noves jardineres i més arbres a la Mediterrània

Ben aviat, l’avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar tindrà noves jardineres. Els treballs es faran en el tram comprès entre l’avinguda del Carme i el cementiri municipal.

Segons el projecte plantejat des de l’àrea d’Urbanisme, s’hi volen col·locar nous parterres verds, que estaran “delimitats per un encintat de vorada de jardí plana”. L’actuació també preveu la creació de nous escocells on s’hi plantarà nou arbrat.

El projecte anirà acompanyat de la creació d’una nova xarxa de reg. El sistema permetrà “assegurar el regatge” dels arbres que s’hi vol plantar.

Finalment, seran els operaris de la brigada de jardineria els qui s’encarregaran de subministrar, plantar i enjardinar els nous espais creats.

El cost de l’obra és d’uns 45.000 euros i s’ha calculat que per a executar-lo es trigarà 30 dies.

Una acció similar s’està duent a terme al llarg dels darrers dies, també a l’avinguda Mediterrània, en el tram entre el carrer Girona i Camí del Pla. Alguns dels escocells existents s’han eixamplat i en breu s’enjardinaran.

T’ha estat útil aquesta informació? elmalgratenc.cat en vol publicar moltes més, però necessita del teu suport per fer-ho.

Subscriu-te ara mateix!

DARRERES NOTÍCIES

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.