Recol·loquen jardineres del carrer de Mar

Aquest dimarts al matí, operaris de la brigada municipal han estat retirant jardineres ubicades al carrer de Mar. D’aquestes, dues s’han recol·locat just davant l’entrada del cementiri, que s’està acabant d’embellir abans de la celebració de Tots Sants.

Les jardineres del carrer de Mar estan molt malmeses. La seva degradació provoca una mala imatge del centre. És per això, que se substituiran. La idea es col·locar-ne una quarantena de noves al nucli antic.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.