Una vintena de carrers de Malgrat de Mar es quedaran sense reasfaltar

Nova estocada a l’obra pública. La licitació per adjudicar els treballs de reasfaltat d’una vintena de carrers de Malgrat de Mar ha quedat, una vegada més, deserta. És a dir, cap empresa del sector s’hi ha presentat.

Es tracta de la segona convocatòria pública que es fa des del consistori malgratenc. La primera es va tancar a mitjans del passat mes de juliol. En una segona volta, el govern local va obrir-ne una altra, del 9 d’agost al 12 de setembre. El resultat va ser exactament el mateix. La licitació per adjudicar els treballs va quedar deserta.

Els motius exactes pels quals no s’hagi presentat cap empresa es desconeixen. És sabut, però, que la crisi de subministrament de materials que viu el sector, i que n’ha fet augmentar els preus, hi hauria contribuït. A aquest fet, caldria afegir-hi que moltes empreses han hagut de tancar definitivament les seves portes, precisament degut a aquesta crisi.

Les tasques de reasfaltat previstes, s’havien de dur a terme en els següents punts: els aparcaments de Can Rierola i plaça Catalunya, a les avingudes Pins i Francesc Sanllehí i Bosch i en els carrers Camí del Pla, Badalona, Girona, Joaquim Ruyra, Josep Caralt, Indústria, Llibertat, Estany, Montagut, Lleida, Pirineus, Isaac Albèniz, Verneda, Ponent, Ramon Turró, Sant Esteve, Sant Pere, Canigó, Doctor Marañón, Font de la Mina i Camí de la Pomereda.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.