Castanyades als barris de Malgrat de Mar per “fer poble”

4 barris de Malgrat de Mar celebren aquests dies la castanyada. La festa, organitzada per entitats veïnals amb el suport de la regidoria de Barris, té com a objectiu “crear germanor, crear poble i fer Malgrat”, segons ha manifestat la responsable política de l’àrea, Cinzia Ballbonesi.

Durant la castanyada que ha tingut lloc aquest diumenge al barri de La Fàbrica de l’Aigua, la regidora ha detallat que a cada festa veïnal s’han repartit 20 quilos de castanyes i 5 de moniatos.

Ballbonesi ha valorat positivament la iniciativa. “Venim d’uns anys que, degut a la pandèmia, s’han hagut de fer activitats amb restriccions i, la veritat, ara la gent està gaudint de les coses que havien d’haver fet i no es va poder. La gent està contenta, hi participa i l’afluència de públic és el millor dels èxits que pot tenir un acte”, ha indicat la regidora.

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Darreres notícies…