Els morts vivents prenen els carrers del centre de Malgrat de Mar

Desenes d’infants, colles de joves i adults s’han apuntat una vegada més a la celebració de la festa de Halloween. Durant la vigília de Tots Sants, aquest dilluns al vespre-nit, se n’han vist un munt passejant pels carrers del centre de Malgrat de Mar caracteritzats de personatges sinistres tan dispars com vampirs, zombis, fantasmes, bruixes i monstres de tot tipus.

La festivitat de Halloween, d’origen celta, ha anat acompanyada d’algun dels seus ritus més habituals, com el llançament d’ous en cas de no acceptar el tracte o oferir caramels als monstres que visiten els domicilis particulars. Un fet que, en alguns casos, es converteix en bretolada i que ha provocat queixes per part de veïns afectats. Una broma que ha deixat façanes i carrers plens de brutícia.

Els qui també s’han implicat amb la moda de Halloween són diversos establiments. Al llarg dels d’aquests dies, comerços i locals de restauració han ornamentat els seus establiments recreant l’ambient de la nit dels morts vivents. Alguns d’aquests locals, ho han combinat oferint caramels als petits monstres que els han visitat.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.