Llums de Nadal i jardineres gegants de colors

Malgrat de Mar ha començat a col·locar els tradicionals llums de Nadal. Des de fa uns dies, operaris de l’empresa encarregada de la seva instal·lació, n’estan posant a diferents carrers, parcs i places del municipi.

Segons s’ha informat des del consistori, els llums de Nadal lluiran en els principals carrers del centre -Mar, Esteve, Carme, Desclapers i Ramon Turró-; les avingudes Mediterrània, Tarragona i Bon Pastor; les places Mines de Can Palomeres, Anselm Clavé, Església, Marià Cubí i Pere III. Els carrers Lleida i Pirineus també s’ornamentaran, així com la façana de l’ajuntament.

Els responsables de l’actuació han volgut destacar la novetat d’enguany. Es tracta de la il·luminació de la rotonda de l’avinguda Costa Brava, davant el CAP, i d’una de les principals vies d’accés a Malgrat de Mar.

El cost del lloguer i instal·lació dels llums de Nadal és d’uns 31.000 euros. La seva encesa està previst fer-la a finals d’aquest mateix mes de novembre. En concret, el dia 26.

D’altra banda, i coincidint amb l’ambient nadalenc, ben aviat es col·locaran unes jardineres esfèriques, gegants i de colors al centre de Malgrat de Mar. Una quarantena d’aquests elements ja es troben en els magatzems de les brigades municipals i en breu començaran els treballs per a instal·lar-les.

Aquestes jardineres, que han costat uns 23.000 euros, formen part d’una acció endegada des de l’àrea de Promoció Econòmica. El seu objectiu és dinamitzar el sector comercial del nucli antic.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.