Eliminaran les voreres dels carrers Sant Antoni Abat i Emili

Els veïns dels carrers Sant Antoni Abat i Emili de Malgrat de Mar patiran, en breu, els inconvenients de les obres. El govern municipal ha adjudicat els treballs que els reconvertiran en plataforma única. És a dir, en ambdós carrers s’eliminaran les voreres, que actualment representen una barrera arquitectònica degut, entre d’altres, al seu progressiu deteriorament i el mal estat de conservació.

El cost dels treballs és d’uns 138.000 euros i la previsió és que es facin en 3 mesos aproximadament. La data del seu inici encara no s’ha indicat oficialment i pública.

Segons s’ha esgrimit des del consistori, la supressió de les barreres arquitectòniques en aquests carrers permetrà “una circulació segura i integrada en les zones de vianants de l’entorn”.

Amb l’execució de la remodelació dels carrers Sant Antoni Abat i Emili, es clourà la idea del govern local “de configurar un itinerari practicable que afavoreixi la convivència ciutadana al carrer i fomenti la sostenibilitat ambiental”. Un projecte que es va iniciar a principis de mandat amb la reforma dels carrers Maó i Caporal Fradera.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.