Eliminaran les voreres dels carrers Sant Antoni Abat i Emili

Els veïns dels carrers Sant Antoni Abat i Emili de Malgrat de Mar patiran, en breu, els inconvenients de les obres. El govern municipal ha adjudicat els treballs que els reconvertiran en plataforma única. És a dir, en ambdós carrers s’eliminaran les voreres, que actualment representen una barrera arquitectònica degut, entre d’altres, al seu progressiu deteriorament i el mal estat de conservació.

El cost dels treballs és d’uns 138.000 euros i la previsió és que es facin en 3 mesos aproximadament. La data del seu inici encara no s’ha indicat oficialment i pública.

Segons s’ha esgrimit des del consistori, la supressió de les barreres arquitectòniques en aquests carrers permetrà “una circulació segura i integrada en les zones de vianants de l’entorn”.

Amb l’execució de la remodelació dels carrers Sant Antoni Abat i Emili, es clourà la idea del govern local “de configurar un itinerari practicable que afavoreixi la convivència ciutadana al carrer i fomenti la sostenibilitat ambiental”. Un projecte que es va iniciar a principis de mandat amb la reforma dels carrers Maó i Caporal Fradera.

Contingut relacionat…