Les noves jardineres es converteixen en la riota de comerciants, veïns i vianants

Aquest dimarts al matí, operaris municipals han començat els treballs de col·locació d’una quarantena de jardineres gegants, esfèriques i de colors als principals carrers del centre de Malgrat de Mar. Els elements d’ornamentació tenen un cost de 23.000 euros aproximadament i s’han instal·lat amb l’objectiu de dinamitzar la vida comercial al nucli urbà.

La instal·lació d’aquestes peculiars jardineres ha generat un allau d’opinions ben diverses entre botiguers, veïns i vianants. Una de les més escoltades i pronunciades amb to sarcàstic i foteta ha estat la similitud que guarden amb uns lavabos públics. “Semblen un cagadero”, han etzibat els més agosarats. D’altres han assenyalat que no els agrada el color triat i que no lliga amb l’entorn.

Molts vianants han preguntat per l’ideòleg de l’acolorida iniciativa, focalitzant les seves crítiques cap al responsable polític de l’àrea de Promoció Econòmica. “És el que hem votat i ara toca aguantar-ho”, han manifestat capcots.

Botiguers i propietaris de negocis a la zona també s’han mostrat sorpresos pels colors i dimensions de les jardineres, que s’han convertit en la riota de molts al llarg del matí. Alguns, pràcticament han suplicat que no se’n col·loquin davant els aparadors dels seus establiments.

Les jardineres adquirides són de “forma esfèrica, amb base plana, fabricada en polietilè d’alta densitat, amb alta resistència a la intempèrie i al vandalisme”. Tenen dues mides diferents i es repartiran al llarg dels carrers Mar, Ramon Turró i Desclapers.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.