Renoven el terra dels jardins de Can Sala

Les travesses de fusta que embelleixen el terra dels jardins de la Torre de Can Sala, al carrer de Mar de Malgrat de Mar, es troben en molt mal estat. Bona part dels elements s’han podrit amb el pas del temps i calia substituir-los.

Aquest estiu, el govern municipal va aprovar adjudicar els treballs a una empresa local per un preu d’uns 21.000 euros, que s’han extret de la partida pressupostària destinada a la conservació de les vies públiques. Les tasques es van iniciar a finals de la setmana passada i es preveu que finalitzin en un mes i mig aproximadament.

En total, s’han de col·locar 720 travesses de formigó -que simulen bigues de fusta- als jardins que hi ha entre l’edifici modernista i l’arxiu municipal.

T’ha estat útil aquesta informació? elmalgratenc.cat en vol seguir publicant moltes més. Fes una donació o subscriu-te ara mateix!

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.