Els comerciants es desmarquen de les noves jardineres

A través d’un correu intern adreçat als associats, la junta de l’associació de comerciants de Malgrat de Mar es desvincula del triatge de les noves jardineres que s’han col·locat als carrers Mar, Ramon Turró i Desclapers.

Segons detalla el contingut de la carta, en el decurs de les diverses trobades mantingudes amb els responsables de l’àrea de Promoció Econòmica, els portaveus dels botiguers els hi haurien traslladat la necessitat de posar color a uns  carrers de vianants que consideren “grisos, monòtons i que fa més de 20 anys que estan fets”. En cap cas, la junta de l’entitat “no ha triat aquest model de jardineres en concret”, han volgut deixar clar.

D’altra banda, els responsables de l’associació, segons el comunicat, han subratllat que treballen “colze  a  colze amb  l’ajuntament  de  Malgrat de Mar” per tal de trobar solucions que permetin convertir el centre del municipi en un espai més atractiu i comercial. En aquesta línia, assenyalen les actuacions assolides com l’eliminació d’elements ornamentals que “dificultaven la visió d’alguns aparadors”, així com el trasllat de la caseta de l’ONCE degut a l’afectació que impedia la visibilitat del carrer.

Finalment, s’emplaça als associats a una reunió prevista després de les festes de Nadal, on s’abordaran diverses qüestions relacionades amb el futur del comerç a Malgrat de Mar i de la mateixa associació.

Darreres notícies…