Càmeres de videovigilància per atrapar els incívics

L’empresa de recollida de residus i tècnics de l’ajuntament tenen una llista”, segons paraules del responsable polític de l’àrea de Medi Ambient durant el darrer plenari municipal. Es tracta d’una relació dels punts més conflictius de Malgrat de Mar on s’hi produeixen de manera habitual abocaments descontrolats de tot tipus de deixalles. Els incívics llencen la brossa fora d’hores, en el contenidor que no pertoca o la hi deixen fora. Un fet que sovint provoca molèsties i, sobretot, un problema de salut pública.

Per tal d’abordar i solucionar aquesta qüestió, des del consistori s’han posat en marxa diferents campanyes de conscienciació i advertència, que amb el pas del temps s’han demostrat poc o gens efectives.

Ara, ben aviat, se n’endegarà una altra. Aquesta, però, té un caràcter més coercitiu i s’inicia amb la clara voluntat d’identificar, atrapar i sancionar els infractors.

El govern local ha apostat per col·locar un sistema de videovigilància en els 6 llocs del municipi on s’hi ha detectat una major incidència d’actes incívics relacionats amb el mal ús dels contenidors de la recollida selectiva.

Aquests punts es troben ubicats a les avingudes Mediterrània, Barcelona, Costa Brava, el pavelló Germans Margall, el mercat, i la plaça de Ca l’Arnau.

T’ha estat útil aquesta informació? elmalgratenc.cat en vol seguir publicant moltes més, però necessita del teu suport. Fes una donació o subscriu-te ara mateix!

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.