S’adjudiquen les obres de reforma del Centre Cultural

Finalment, després de diversos intents frustrats, el govern local ha adjudicat les obres de remodelació del Centre Cultural de Malgrat de Mar. A la darrera licitació s’hi van presentar mitja dotzena d’empreses per fer-les, segons va revelar en la sessió plenària del passat dijous el regidor d’Urbanisme. “Estem en una fase més final que el què hem pogut tenir fins ara. S’han presentat 7 empreses, a diferència de la resta de concursos, que havien quedat deserts i per tant vol dir que anem per bon camí”, va indicar Jofre Serret a preguntes del portaveu de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Enric Zaldo.

Els treballs de reforma de l’edifici costaran poc més d’1.400.000 euros i s’hauran de fer en 6 mesos. Segons s’ha sabut, aquest període de temps d’execució de les obres ha estat qüestionat per alguna de les empreses que s’hi ha presentat. Segons s’ha al·legat, l’estat actual de la cadena de subministraments impedeix executar-la en el termini establert pel consistori i proposen una planificació de 10 mesos per realitzar els treballs. Una demanda, que el govern municipal ha desestimat.

El Centre Cultural de Malgrat de Mar es troba en un estat molt deficitari i les seves instal·lacions representen un perill greu per als seus usuaris, tant per els artistes com el públic assistent. És per això, que des de l’administració local es va prendre la decisió de tancar part de l’edifici, fins que aquest reunís les condicions òptimes per a la seva reobertura. Mentrestant, les activitats que s’hi realitzaven s’han traslladat a diferents dependències municipals com, per exemple, l’Arxiu Municipal del carrer de Mar. La mesura també contempla introduir el pati de l’escola pública Montserrat com espai alternatiu on desenvolupar-hi espectacles diversos al llarg de la temporada. Recentment, en el centre escolar s’hi ha fet construir una carpa que servirà de succedani en espera de l’obertura del nou teatre.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.