La brossa s’acumula al costat de la Dona Pagesa

Aquest dilluns a la tarda, un munt de brossa era ven visible al costat del mural dedicat a la dona pagesa, una obra a mig fer i que es troba ubicada a l’aparcament del Sindicat.

Pel que sembla, les deixalles hi sovintegen en el mateix punt, ja que és on fins fa poc hi havia instal·lats els contenidors de la recollida selectiva, que es van fer retirar per tal que els autors realitzessin el mural amb comoditat i no els destorbessin. Els contenidors es van traslladar a pocs metres, al costat de l’aparcament de bicicletes que hi ha en el mateix recinte.

Veïns i propietaris de negocis de la zona s’han queixat que els contenidors es van canviar de lloc sense previ avís. Un fet, diuen, que és el ha provocat que alguns incívics deixin les escombraries a terra.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.