Instal·laran rètols gegants per fer-s’hi fotos

El govern local ha autoritzat la instal·lació d’uns rètols de gran format amb l’objectiu de donar visibilitat al municipi. Els elements promocionals han costat prop de 50.000 euros i es col·locaran en diferents espais públics i rotondes.

La iniciativa parteix de la regidoria de Promoció Econòmica, des d’on es justifica la necessitat de “la implantació d’unes lletres amb volum i de mida gegant” argumentant que “ajudaran a la creació d’aquests records positius de les experiències viscudes a casa nostra (Malgrat de Mar)”.

Des de la mateixa àrea del consistori, també s’ha assenyalat que els rètols aportaran una millora de “la imatge de la nostra població com a destí turístic modern, i per aconseguir de retruc una millora en la presència de la nostra destinació en xarxes socials, com a important via de promoció del nostre municipi”.

Les lletres gegants tindran dos formats i mides clarament diferenciades. Està previst col·locar-les, les més grans i lluminoses, una al Passeig Marítim i l’altra en els terrenys d’entrada al municipi entre la carretera N-II i l’avinguda de la Costa Brava. El segon conjunt, format per lletres fabricades en acer, es posarà a les rotondes de les Mines de Can Palomeres, de l’avinguda de la Costa Brava amb avinguda de Francesc Sanllehí i Bosch i la del carrer Girona amb carretera de Malgrat a Blanes.

Al concurs públic per als treballs de subministrament i instal·lació s’hi van presentar un total de 7 empreses del sector. Finalment, es van adjudicar a aquelles que van oferir un preu més baix.

Contingut relacionat…

segueix elmalgratenc.cat a les xarxes

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.