El govern cedeix a les demandes dels veïns del carrer Escoles

Somriures d’orella a orella aquest matí de divendres entre els veïns del carrer Escoles de Malgrat de Mar. I és que han assolit el que alguns han qualificat de “victòria contundent”.

En el decurs d’una trobada dijous al vespre, el veïnat ha traslladat als representants del govern municipal, la necessitat d’aturar el projecte d’urbanisme tàctic aprovat el passat mes de setembre i que es volia implantar a la zona. Un cop exposats els arguments en contra, el govern els ha hagut d’acabar donant la raó i ha decidit acceptar les demandes veïnals.

Segons veïns consultats, com a contrapartida, el consistori té previst arranjar diversos aspectes del carrer, emmarcats en les obres de manteniment que es fan periòdicament en el municipi. En aquest sentit, se’ls va parlar d’una millora de les voreres, canvi de fanals de l’enllumenat públic fets malbé, solucions a l’estancament d’aigua de pluja en diversos punts…

La redacció del projecte d’urbanisme tàctic al carrer Escoles va costar uns 18.000 euros. La seva execució, que incloïa la compra del mobiliari urbà necessari, s’enfilava als 180.000. Aquests darrers diners pressupostats, doncs, està per veure quina destinació tindran a partir d’ara.

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.