Malgrat de Mar, Palafolls i Blanes patiran restriccions d’aigua

Segons l’Agència Catalana de l’Aigua, els municipis de Malgrat de Mar, Palafolls i Blanes entren des d’aquest dimarts en fase d’alerta pel que fa al subministrament d’aigua.

La restricció d’aigua per sequera l’ha declarada el govern català i afecta a més de 200 localitats que s’abasteixen de la conca Ter-Llobregat.

La mesura afectarà principalment a l’activitat agrícola, industrial i d’oci, entre d’altres. També s’ha inclòs restriccions en l’àmbit del reg urbà de parcs i jardins, així com la neteja viària.

De moment, segons l’ens, no es preveu que les restriccions d’aigua afectin els usos domèstics. És a dir, les cases no en patiran inicialment les conseqüències.

Per resoldre dubtes relacionats amb les restriccions d’aigua a Catalunya, es pot consultar aquest web: el portal de la sequera

A Malgrat de Mar, des de fa anys es treballa per crear espais verds més sostenibles i adaptats a la situació actual de canvi climàtic. En aquest sentit, el municipi planta espècies autòctones del clima mediterrani, que necessiten de molt poca aigua per a sobreviure. Una actuació que permet un important estalvi d’aigua.

Contingut relacionat…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.