El Mercat de Sant Nicolau s’allargarà tot el dia

Aquest divendres, la regidoria de Cultura donarà a conèixer els detalls del programa d’activitats de la festa major de Sant Nicolau 2022.

Una de les principals novetats d’enguany és la celebració durant tot el dia del tradicional Mercat de Sant Nicolau, que tindrà lloc el dia 6 de desembre. Fins al dia d’avui, el mercat només s’havia desplegat els matins.

Les parades del mercat ocuparan, com és habitual, els principals carrers del centre de Malgrat de Mar. A excepció dels carrers Carme i Mar, n’hi haurà de tot tipus a Desclapers, Ollers, Carme i les places de l’Església i Doctor Robert. Les parades estaran dedicades a la venda de productes d’ornamentació de Nadal, alimentació, roba i molts altres. També es comptarà amb la participació de diverses entitats i associacions locals.

En el seus orígens, el Mercat de Sant Nicolau estava dedicat principalment a la venda de productes del camp, ja que eren els pagesos els qui omplien de parades la plaça de l’Església. Al llarg dels anys, però, el mercat ha anat evolucionant i els articles que s’hi venen poc tenen a veure amb el gènere que neix a conreu, tot i que encara es manté alguna que altra parada de fruites i verdures.

El mercat és l’eix vertebrador d’un seguit d’activitats que s’han programat per donar continuïtat a la diada del patró dels infants i la gent del mar. En aquest sentit, la jornada festiva inclourà una plantada i cercavila de gegants, espectacles infantils i concerts de festa major, entre d’altres.

imatge portada: Mercat Festa Major Sant Nicolau 2016

Darreres notícies…

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.